Método Tradicional afbeelding

BarcelonaSpanje
Cava Ludens

(vanaf 12 stuks in the mix: 9,55)

Strogele kleur. Aroma's van peer met toetsen van rijpe appel. De smaak is intens en evenwichtig. Kleine, goed geïntegreerde bubbels. Een absolute topper!

Clos des Angels afbeelding

BarcelonaSpanje
Cava Naveran

(vanaf 12 stuks in the mix: 10,39)

Helder lichtgele kleur. Heel natuurlijk. Zeer aangenaam met verfijnde en fruitige aroma's in de neus. In de mond is deze cava vol, romig, zacht en verfrissend tegelijk. Een elegante cava vol fruit met een lange afdronk.

Método Tradicional afbeelding

BarcelonaSpanje
Cava Naveran

(vanaf 12 stuks in the mix: 10,85)

Een Spaanse met stijl. Lichtgele kleur. Zacht, romig en verleidelijk. In de neus, aangename aroma's van fruit met een toets van bloemen. In de mond vol, droog en fris. Deze elegante en fruitige cava biedt geen weerstand!

L'Angelo - Spumante Extra Dry afbeelding

VenetoItalië
Rebuli

(vanaf 12 stuks in the mix: 10,99)

Een verfijnde spumante die een hemels gevoel geeft op uw gehemelte. Intens fruitig met een levendige en elegante smaak. Voor elk moment van de dag genietbaar.

Prosecco Treviso afbeelding

VenetoItalië
Rebuli

(vanaf 12 stuks in the mix: 12,29)

Echte topklasse in Prosecco. Veel fruit in de neus en zacht in de mond, perfect van afdronk. Een ronde, fruitige spumante voor elk moment van de dag….

Brut Référence (0,375) afbeelding

ChampagneFrankrijk
Champagne Lombard & Cie

(vanaf 12 stuks in the mix: 17,84)

Prachtige strogele kleur, met gouden reflecties. Fris in de neus met hints van vanille. Een overvloed aan fijne persistente belletjes. Ronde smaak, fris, fruitig en evenwichtig

Franciacorta afbeelding

LombardijeItalië
Monte Rossa

(vanaf 12 stuks in the mix: 28,98)

Rond met een fris en aangenaam boeket met een lange afdronk.

Epernay afbeelding

ChampagneFrankrijk
Champagne Lombard & Cie

(vanaf 12 stuks in the mix: 29,73)

Prachtige strogele kleur, met gouden reflecties. Fris in de neus met hints van vanille. Een overvloed aan fijne persistente belletjes. Ronde smaak, fris, fruitig en evenwichtig.

Millésime Grand Cru afbeelding

ChampagneFrankrijk
Champagne Michel Genet

(vanaf 12 stuks in the mix: 36,72)

Prachtig evenwicht. In de neus peer en mango. Elegant en zeer aromatisch met een lange afdronk. Geniet van zijn fijne parels. Superlekker !!! AWARDS: Médaille D'OR de Concour Général Agricole Paris 2016

Epernay afbeelding

ChampagneFrankrijk
Champagne Lombard & Cie

(vanaf 12 stuks in the mix: 69,41)

Prachtige strogele kleur, met gouden reflecties. Hints van vanille in de frisse neus. Een overvloed aan fijne persistente belletjes. Ronde smaak, fris, fruitig en evenwichtig