KAAPSE VONKEL afbeelding

Think BigGeschenkbox
Simonsig

(vanaf 12 stuks in the mix: 33,55)

De eerste en de beste! Talloze malen bekroond in Zuid-Afrika en daarbuiten. Samengesteld als een ‘echte’ cham pagne uit ongeveer gelijke delen vroeg geplukte Chardonnay aangevuld met Pinot Noir en een klein beetje Pinot Meunier. Rijke aroma’s van noten en citrusvruchten, biscuit en geroosterd brood in de neus. Romige mousse, volle en tegelijk complexe smaak met aangename zuren. Klassiek uit de Nieuwe Wereld.

CAVA afbeelding

Think BigGeschenkbox
Cava Naveran

(vanaf 12 stuks in the mix: 24,02)

Licht gele kleur. Verfijnde smaak, vol maar toch zeer droog en fris. Elegant en fruitig met een lange afdronk.

SPANJE RIOJA afbeelding

Think BigGeschenkbox
Rioja Medrano Irazu

(vanaf 12 stuks in the mix: 23,85)

Bloedrode kleur, een heerlijke neus van specerijen en koffie. Een smaak, krachtig en rond met een ronde finale. Mooi houtgerijpt.

ITALIE-ABRUZZO afbeelding

Think BigGeschenkbox
Cantine Mucci

(vanaf 12 stuks in the mix: 31,53)

100% Montepulciano. Zuiders warm en zwoel karakter. Bosvruchten, zwarte pruim en een vleugje kruidigheid. Een vleugje vanille begeleidt de lange sappige afdronk. Een klassewijn van een vriendelijke druif die, dankzij zijn innemend karakter, een breed publiek weet te bekoren.

PROSECCO afbeelding

Think BigGeschenkbox
Rebuli

(vanaf 12 stuks in the mix: 31,44)

Excellente prosecco met een fijne aanzet, fruitig en aromatisch maar droog. Zacht mondgevoel met veel materie en extract. De toevoeging van een beetje Riesling en Moscato maken hem nog expressiever.

FRANKRIJK BORDEAUX afbeelding

Think BigGeschenkbox
Château Vieux Chantecaille

(vanaf 12 stuks in the mix: 43,45)

Zeer diep en helder kersenrood. De neus onthult zwart fruit met licht geroosterde toetsen. De smaak is zijdezacht en evolueert elegant en fijn. Lange en harmonieuze afdronk. 2010: Médaille d’Argent Concours des Vins de Bordeaux

FRANCIACORTA afbeelding

Think BigGeschenkbox
Monte Rossa

(vanaf 12 stuks in the mix: 51,09)

Karaktervol met een geweldige textuur, soepel en zacht. Prachtige bubbels uit het noorden van Italie, gemaakt op dezelfde manier als Champagne. Topkwaliteit!

CHAMPAGNE afbeelding

Think BigGeschenkbox
Champagne Charles Simon

(vanaf 12 stuks in the mix: 53,80)

In het glas helder met lichte schakeringen en bleke, zilverachtige nuances. Onder de romige en levendige schuimkraag fijne bubbels. Fiin en delicaat. Geuren van witte vruchten zoals appel, peer en perzik, maar ook van hazelnoot en amandel. Mooi omlijst door aroma’s van boter en geroosterde brioche. Na beluchting, onderscheidt deze wijn zich door een subtiele nuance van acaciahoning. In de mond is de aanzet rond, afgewisseld met fijne belletjes. Smaken van gedroogde vruchten en noten vergezeld door aroma's van grapefruit in de finish. Een minerale wijn, soepel en verfrissend