KAAPSE VONKEL afbeelding

Think BigGeschenkbox
Simonsig

(vanaf 6 stuks in the mix: 34,12)

De eerste en de beste! Talloze malen bekroond in Zuid-Afrika en daarbuiten. Samengesteld als een ‘echte’ cham pagne uit ongeveer gelijke delen vroeg geplukte Chardonnay aangevuld met Pinot Noir en een klein beetje Pinot Meunier. Rijke aroma’s van noten en citrusvruchten, biscuit en geroosterd brood in de neus. Romige mousse, volle en tegelijk complexe smaak met aangename zuren. Klassiek uit de Nieuwe Wereld.

PROSECCO BEPIN DE ETO afbeelding

Think BigGeschenkbox
Bepin De Eto

(vanaf 6 stuks in the mix: 35,54)

Een bleke strogele mousserende wijn met een bijna eindeloze kraal van kleine lichtgevende smaragd-belletjes. De delicate geur van vers gebakken brood wordt gevolgd door geuren van appel, peer en perzik met verfijnde nuances van rozenblaadjes en acacia-bloesems. In de mond fris en vol van smaak, met aantrekkelijke zuren in de finish.

CAVA afbeelding

Think BigGeschenkbox
Cava Naveran

(vanaf 6 stuks in the mix: 24,07)

Licht gele kleur. Verfijnde smaak, vol maar toch zeer droog en fris. Elegant en fruitig met een lange afdronk.

SPANJE RIOJA afbeelding

Think BigGeschenkbox
Rioja Medrano Irazu

(vanaf 6 stuks in the mix: 25,23)

ITALIE-TOSCANE afbeelding

Think BigGeschenkbox
Podere Le Berne

(vanaf 6 stuks in the mix: 46,63)

Elegante wijn met een robijn- tot granaat rode kleur en aanhoudend boeket met hints van viooltjes, rode vruchten, leder, tabak en een vleugje kaneel. Een mooi gestructureerde rode wijn met een lange, fluwelige afdronk. Klassieker die breed kan ingezet worden bij verschillende vleesgerechten. Klasse!

FRANCIACORTA afbeelding

Think BigGeschenkbox
Monte Rossa

(vanaf 6 stuks in the mix: 51,39)

Karaktervol met een geweldige textuur, soepel en zacht. Prachtige bubbels uit het noorden van Italie, gemaakt op dezelfde manier als Champagne. Topkwaliteit!

CHAMPAGNE afbeelding

Think BigGeschenkbox
Champagne Charles Simon

(vanaf 6 stuks in the mix: 55,44)

In het glas helder met lichte schakeringen en bleke, zilverachtige nuances. Onder de romige en levendige schuimkraag fijne bubbels. Fiin en delicaat. Geuren van witte vruchten zoals appel, peer en perzik, maar ook van hazelnoot en amandel. Mooi omlijst door aroma’s van boter en geroosterde brioche. Na beluchting, onderscheidt deze wijn zich door een subtiele nuance van acaciahoning. In de mond is de aanzet rond, afgewisseld met fijne belletjes. Smaken van gedroogde vruchten en noten vergezeld door aroma's van grapefruit in de finish. Een minerale wijn, soepel en verfrissend